AK Parti’de iki ilçe başkanı belli oldu… Gemlik’te Necdet Yılmaz, Karacabey’de Mustafa Çelik atandı

AK Parti’de yönetimlerini güçlendirme kapsamında görevlerinden istifa eden 3 ilçe başkanının yerine yapılacak atamalarla ilgili bugün Genel Merkez’de yapılan görüşmelerin ilk turu tamamlandı ve Gemlik ile Karacabey’in yeni ilçe başkanları belli oldu.

Geride bıraktığımız hafta 3 ilçede yapılan temayül yoklamaları sonrası belirlenen 3 ilçeden toplam 11 aday ile birlikte bu sabah Ankara’ya giden AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın geriye iki ilçe başkanıyla dönüyor, bir ilçenin ataması ise önümüzdeki haftaya kaldı.

Buna göre…
AK Parti Teşkilat Başkanı Enver Yılmaz tarafından yapılan görüşmeler sonunda, Gemlik’te dört aday arasından Avukat Necdet Yılmaz yeni ilçe başkanı olarak atandı. Yılmaz, istifa eden Oktay Kahveci başkanlığındaki ilçe yönetiminde seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapıyordu.

Karacabey’de ise yine dört aday arasından Avukat Mustafa Çelik yeni ilçe başkanı oldu. Çelik de istifa eden Adem Surguç yönetiminde Siyasi İşler Başkanı olarak görev almıştı.

AK Parti İl Başkanı Yalçın, bu iki ilçenin yanı sıra Ankara’ya giden Harmancık’taki üç aday arasında bir değerlendirme daha yapılacağını, o nedenle Harmancık atamasının önümüzdeki günlere kaldığını açıkladı.