Lig başlıyor… Şampiyon Bursaspor’a, Facebook sayfası Bursasporfan da 350 bine ulaşan üyesiyle yakışıyor

Bursaspor büyük bir iş başardı, Anadolu devrimi gerçekleştirdi ve geçen yıl Süper Lig şampiyonluğuna ulaşarak, lig tarihinde bu ünvanı kazanan 5 takımdan biri olup adını altın harflerle lig tarihine yazdırdı.
Kuşku yok ki…
Yeni sezonda tüm gözler Bursaspor’un üstünde olacak. Üstelik hem lig maçlarında, hem de Şampiyonlar Ligi maçlarında Bursaspor’a farklı bir gözle bakılacak, maçları daha farklı gözlerle izlenecek.
İnanıyoruz ki…
Timsahlar yıllardır giden takımlarımızın başaramadığını başarıp Şampiyonlar Ligi’ne de imzalarını atacaklar.
İşte…
Böyle bir tablo içerisinde Bursaspor’u güçlü ve izlenir kılan özellikler var. Bunların arasında Bursaspor haberleşmesi ilk sırayı alıyor.
Bu konuda…
Bursaspor Kulübü’nün resmi internet sitesi yanında Bursasporum.com çok ciddi bir izleyici kitlesine ulaştı. Haber ve yorumlarıyla site en çok okunanlar arasında bulunuyor.
Yanı sıra…
İnternetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kurulu ve Bursaspor’un resmi Facebook sayfası özelliği taşıyan Bursasporfan olağanüstü büyümesiyle dikkat çekiyor.
Bu sayfanın farkı, Facebook’un uygulama ayrıcalığı olan üyelik sistemi ile iletişim kurması. Yani, Facebook’ta eğer Bursasporfan’ı izlemek istiyorsanız, haber ve yorumları görebilmeniz için önce üye olmanız gerekiyor.
İşte…
Bursasporfan’ın büyük başarısı da burada yatıyor.
Çünkü…
Cihan Aliç, Yusuf Yılmaz, Mustafa Sevinç, Mehmet Demircioğlu, Yunus Yılmaz ve Mustafa Değerli tarafından Bursaspor’un resmi Facebook sayfası olarak kurulan Bursasporfan günümüzde 350 bin üyeyle ulaştı.
Rakam gerçekten çok önemli.
Çünkü…
Bursa dışında da Bursaspor’la ilgili her gelişmenin ve haberin Facebook’taki Bursasporfan sayfasından izlenildiğini gösteriyor.
Zaten…
Sayfadaki yorumlara bakıldığında, Anadolu’nun dört bir yanındaki Bursaspor taraftarlarının açık haberleşme ve tartışma platformuna dönüştüğü de hemen görülebiliyor.
Dahası…
Diğer takımların taraftarlarının da artık Bursasporfan sayfasını takibe aldıklarını, Bursaspor ve taraftarıyla ilgili hareketleri buradan izlediklerini yine sayfalara yapılan yorumlardan anlıyoruz.
Kısacası…
Bursaspor artık büyük futbol markası. Facebook’taki Bursasporfan sayfası da bu büyüklüğe katkı yapan unsurlar arasında başı çekiyor.
Sezona da hep birlikte işte böyle bir güçbirliğiyle giriyoruz.