Dünya Barış Günü ya da 29 Ekim’i Zülfü Livaneli’iyle kutlamak isteyen Genç Nilüferliler’e Bozbey’den mesaj

Adı üstünde… Nilüfer İlçesi’ndeki dinamik, katılımcı ve sosyal gençlerden oluşan bir sivil toplum örgütü. Üstelik, Genç Nilüferliler sahip oldukları potansiyelle hem her geçen gün hızla büyüyorlar, hem de Nilüfer’in sesi olma özelliği kazanıyorlar.
Nitekim…
Bir süredir, bizim de bu sayfalarda yer verdiğimiz bir kampanyaları var.
Aslında…
Kampanyayı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde dev bir Zülfü Livaneli konseri ile kutlamak için başlattılar.
Fakat…
Sanatçının o gün için daha önceden programlanmış başka bir konseri olduğu yolunda bilgi geldi.
Bunun üzerine…
Dünya Barış Günü olarak kutlanan 1 Eylül’de, günün amacına uygun olarak yine Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde muhteşem bir Zülfü Livaneli konseri isteğini kampanyaya dönüştürdüler.
Fakat…
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konserle kutlanmak istenen 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün ramazan ayına rastlaması nedeniyle, provokasyon olasılıklarına karşı konsere sıcak bakmadı.
Ama…
Genç Nilüferliler yine yılmadılar ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için isteklerini yinelediler.
Bunun üzerine…
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Genç Nilüferliler’e umut veren özel bir mesaj gitti. İşte o mesaj:
“Sevgili Genç Nilüferliler, öncelikle sizleri duyarlılığınızdan dolayı kutluyorum. Ancak bazı konuların ya da hizmetlerin daha önceden programlanması ve stratejik plana dahil edilmesi gerekmektedir.
Bu anlamda daha önce de duyurduğumuz gibi çok istememize rağmen Ramazan ayına gelmesi sebebiyle 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde sanatçı ile halkımızı buluşturamayacağız.
Ama 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en iyi biçimde kutlamak için halkımızla elbette ki sanatçılarımızdan en iyisini buluşturmayı planladık.
Bu arada sizlerin çok acele olarak bu sanatçımızın açıklanması isteğinizi de normal karşılıyorum. Merak etmeyin çok yakında gerekli açıklama sözleşmesi yapıldıktan sonra yapılacaktır.
Hepinize sevgiler,saygılar…”