CHP Harmancık ve Orhaneli’de de Gençlik Kolu oluşturdu, Nilüfer’de ise gençlerin film gösterimi var

Sezgin Tıkıl’ın başkanlık görevine getirilmesinden sonra hızlı bir başlangıç yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları, ilçelerdeki gençlik kolu yapılanmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürüyor.
Daha önce Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel, Gürsu, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Mudanya, İznik, Keles, Gemlik ilçelerinde gençlik kolu yönetimlerini oluşturan CHP Bursa İl Gençlik Kolları’nın bu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Harmancık ve Orhaneli ilçelerinde de gençlik kolu yapılanmaları tamamlandı.
Buna göre…
Harmancık’ta Ümit Köse başkanlığındaki CHP Harmancık İlçe Gençlik Kolu yönetimi Kadir Tufan, Serdar Yaşbey, Fatih Afar ve Cumhur Balı’dan oluştu.
Orhaneli’de ise Erhan Ay başkanlığındaki CHP Orhaneli İlçe Gençlik Kolu yönetiminde Mesut Yüce, Kamil Muslu, Osman Duman, Erkan Eren görev aldılar.
Böylece…
CHP İl Gençlik Kolu Sekreteri Levent Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre gençlik kolu yapılanması 13 ilçede tamamlanmış oldu.
Bu arada…
Özlem Aydın başkanlığındaki CHP Nilüfer İlçe Gençlik Kolu’nun katkısıyla yarın akşam, yani 19 Ağustos 2010 Perşembe akşamı Magazin Alışveriş Merkezi’ndeki Uğur Mumcu Sahnesi’nde saat 21.00’de Güncel Gençlik Film Gösterimi düzenlendi.
CHP Bursa İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği bu etkinliğe tüm gençlik kolları da katılacaklar.