CHP’nin gençleri çok hızlı… 3 ilçede daha gençlik kolları oluşturuldu, böylece 11 ilçede çalışmalara başlandı

Karşıdan bakınca gördüğümüz şu… Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçilmesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne sanki sihirli değnek değdi ve her şey bir anda değişti.
En önemlisi…
CHP’ye müthiş bir dinamizm geldi.
Kuşku yok ki…
Bu dinamizm öncelikle CHP kadrolarının yeni liderle birlikte moral bulup motive olmalarından kaynaklanıyor.
Nitekim..
İl ve ilçe yönetimlerini oluşturan ana kademenin yanı sıra, gençlik kolları da bu dönem çok ciddi bir ivme kazandı.
Aslında…
CHP’de gençlik kollarının neredeyse sil baştan yapılandığını söylemek mümkün.
Bu süreçte…
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev üstlenen Sezgin Tıkıl’ın, üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu görüyoruz.
Yapılanma hamlesi ise, Sedat Akar’ın Osmangazi İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı görevini üstlenmesiyle başladı.
Bir anlamda…
Akar’ın gösterdiği performans, İl’den başlamak üzere tüm ilçelerde yeniden yapılanma için çok önemli bir model oldu ve her yeri birden harekete geçirdi.
Sonrasında…
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Sezgin Tıkıl’ın yönetimiyle birlikte yaptığı çalışmalar doğrultusunda;  Yıldırım’da Alişan Kılıç, Nilüfer’de Özlem Aydın, Kestel’de Selçuk Vurgun, Gürsu’da Ömer Zorba, Karacabey’de Gülden Dursun, Mustafakemalpaşa’da Caner Palabıyık, Mudanya’da Ali Altay yönetimlerini oluşturup kendi alanlarında çalışmalarına başladılar.
Ardından…
11 Ağustos 2010 Çarşamba akşamı yapılan CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısında İznik, Keles ve Gemlik ilçelerindeki gençlik kolu yapılanmaları için atamalar yapıldı.
Böylece…
CHP 11 ilçede gençlik kollarını oluşturmuş oldu.
Buna göre…
Keles’te Ramazan Ala başkanlığında Cemal Akbey, Emin Işık, Deniz Mayil, Arif Macar’dan oluşan yönetim CHP Keles İlçe Gençlik Kolu olarak göreve getirildi.
İznik’te, Nahit Önder başkanlığındaki CHP Gençlik Kolu yönetimine Samet Ünal, Orçun İpekkentli, Gökhan Çakır, Semih İçer, Ali Türköz, Emrah Seçkin atandı.
Gemlik’te ise Gürkan Güzel başkanlığındaki Gençlik Kolu yönetimi Gökhan Ceylan, Gökçek Çipli, Erkan Pehlivan, Suat Kutlu, Gül Şahin, Dilay Nakış, İsmail Çakıcı’dan oluştu.