Bursa medyasında yeni dönem… Çekirdekten yetişme Gazeteci Nuri Kolaylı Dibay Medya’nın başına geçti

Bünyesinde, kökü ta 1940’a dayanan Haber ve Hayat gazeteleriyle, haftalık ekonomi gazetesi Avrupa var. Ayrıca High Life ve Bursa Time dergileriyle Radyo Vizyon da yine bünyesinde bulunuyor.
İşte…
Bu yayın organlarından oluşan Dibay Medya Grup Başkanlığı görevini, bugüne kadar hep başarılı işlere imza atmış, Bursa basınının duayenlerinden biri olan Nuri Kolaylı arkadaşımız üstlendi.
Kuşku yok ki…
Çekirdekten yetişme deneyimli bir gazeteci olan Nuri Kolaylı’nın kendisine yapılan teklifler arasından Haber-Hayat gazetelerini yayınlayan grubu tercih etmesi Bursa medyası için de yeni bir dönemin başlangıcı anlamına geliyor.
Çünkü…
Yıllar önce Hakimiyet’te birlikte çalıştığımız, halen sürdürdüğü Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı sürecinde değişik dönemler yönetimlerinde yer almaktan onur duyduğumuz Nuri Kolaylı’nın gazetecilik heyecanını ve yaklaşımını çok iyi biliyoruz.
En önemli özelliği…
Masa başı gazetecisi olmamasıdır. Çalışır, üşenmeden uğraşır, en iyiye ulaşmak için her çabayı gösterir. Çalışma arkadaşlarını da en iyiye ulaşmak için daima teşvik eder.
Dahası…
Haberi iyi bilir. Sayfadaki haber değerlendirmesini yalnızca gazetecilik ölçüleriyle yapar. Kimsenin etkisinde kalmaz.
Bunları yaparken de…
Çalışma arkadaşlarıyla da her zaman uyumlu ortam oluşturur. Başarılı bir gazeteci olmasının yanı sıra, güçlü sosyal ilişkileriyle de dikkat çeker.
Onun çalışma azmi ve aşkı, ekip ruhuyla birleştiğinde, öncelikle Haber gazetesinin daha farklı yerlere ulaşacağından hiç kuşkumuz yok.
Bursa Hakimiyet ve Medya S Genel Yayın Yönetmenliği’nden ayrıldıktan sonra kurduğu www.gundem16.com internet haber portalı çok kısa süre içinde Bursa’nın en çok tıklanan haber portalı oldu. Yine kurduğu Gündem16 haber dergisi ulaştığı tirajıyla göz kamaştırdı.
Şimdi…
Nuri Kolaylı arkadaşımızın Dibay Medya Grup Başkanı olmasıyla Bursa medyası yeni bir döneme girdi.
Başta Nuri olmak üzere, Dibay Medya bünyesinde bulunan tüm gazete, dergi ve radyoların oluşturduğu camia ile Bursa medyasına bu yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz.