Zımba gibi bir yönetim oluşturan CHP Osmangazi Gençlik Kolları, Sokak Filmleri Festivali düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sedat Akar’ı tanıyoruz ve başta iş yaşamı olmak üzere çalışmalarını yakından ilgiyle izliyoruz.
Sedat çalışkan, emeğini esirgemeyen bir arkadaşımız.
Nitekim…
Belli bir saat dilimine sıkışıp kalmayan, bazen neredeyse 24 saatin tümüne yayılan çalışma düzeninden bile zaman arttırıp CHP için her yere koşuyor, proje üretiyor.
Bunu da…
Kendine ait zamanları partisi için kullanarak yapıyor. Yani bir anlamda kendinden ve özel yaşamından fedakarlık ediyor.
2 ay önce CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandığında, sanki 40 yıldır bu görevdeymiş gibi hızlı bir başlangıçla hemen mahallelere açılmış ve özel organizasyonlar yapmıştı.
Gerçi…
Mahalle etkinliklerinde her şeyi arkadaşlarıyla birlikte organize etmiş ve gerçekleştirmişti ama CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Yönetimi’ni de oluşturmamıştı.
Sanki içine doğmuş…
Sedat Akar’ın yönetimi oluşturmak için beklediği 2 ay, Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarıyla birlikte avantajı haline dönüştü.
Sonunda…
Zımba gibi bir Osmangazi Gençlik Kolları Yönetimi oluşturdu.
Buna göre…
CHP Osmangazi İlçe Başkanı Zafer Ekici’nin tam desteğini her zaman arkasında hisseden Sedat Akar başkanlığındaki CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nda Uğur Tosun sekreterliği, Esra Köken eğitim sekreterliğini, Uğur Mola saymanlığı üstlendiler.
Güven Dolar, Ayla Baş, Selin Çakır, Büşra Çetin, Sevsem Yüksekol, Emre Bülbül, Refik Yıldırım, Cengiz Dursun, Özkan Taş, Sertaç Sargın, Cüneyt Mestan yönetim kurulu üyesi olarak yer aldılar.
Ayrıca…
Sedat Akar dönemiyle ilgili planlama yaparken Osmangazi İlçe Gençlik Kolları bünyesinde 5 de komisyon oluşturdu.
Buna göre…
Ar-Ge’de Serkan Sargın ve Esra Köken, Etkinlikler’de Refik Yıldırım ve Sinan Öztürk, Sivil Toplum Kuruluşları’nda Sertaç Sargın ve Sevsem Yüksekol, Kültür-Sanat’ta Sevgi Ulucan ve Özkan Taş, Eğitim’de ise Güven Dolar ve Gizem Akyüzlüler görev yapacaklar.
Bu arada…
Yönetim oluşumunu tamamlayan CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sedat Akar yepyeni ve farklı bir projeyi de hemen uygulamaya koydu.
Proje…
CHP Osmangazi Gençlik Kolları Sokak Filmleri Festivali adını taşıyor. 6 mahalleyi kapsayan etkinlikler ise 15 Temmuz’da Panayır Mahallesi’nden başlıyor.
Açıkça söylemek gerekirse…
Bursa’daki gençlik siyasetinin bu dönemine tanıdığımız, bildiğimiz bir arkadaşımızın damgasını vurmaya hazırlandığını görmekten mutlu oluyoruz. Gençlere fırsat verip destek olan CHP Osmangazi İlçe Başkanı Ekici ve yönetimini de kutluyoruz.
En çok da…
Gençlerin siyasete girmesine çok seviniyoruz.
Çünkü…
Gençler siyaseti klasik yöntemlerle değil, günün koşullarına göre özel projeler üreterek yapıyorlar.
Tıpkı…
Sedat’ın yaptığı gibi.