MHP’den referandum için sert start… Aydın’da indirilen olay pankart, MHP Osmangazi İlçe binasına asıldı

Aydın’da, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nın bulunduğu binanın cephesine asılan dev bir pankart, Aydın Valiliği tarafından bir gece yarısı operasyonuyla indirilince Türkiye’nin gündemine geldi.
Bu olaya…
Başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere, MHP kadroları çok sert tepki gösterdiler ve yaptıkları açıklamalarda Aydın Valisi’ni hükümetin valisi olmakla suçladılar.
İşte…
Geçtiğimiz hafta sert tepkiler ve tartışmalarla Türkiye’nin gündemine gelen ve üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafıyla yanında “Sen açıldıkça analar ağlıyor” ibaresi bulunan pankart bugün MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın Demiryolu Caddesi üzerindeki binasının ön cephesine asıldı.
Uluabatlı Hasan Bulvarı’ndan geçen araçların da rahatlıkla görüp okuyabildiği bu pankarta MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez ek olarak “Açılım anayasasına hayır” ibaresini de eklemiş.
Bu pankartla…
MHP Osmangazi İlçe olarak referanduma hayır kampanyası için startı verdiklerini belirten Dönmez ayrıca, “Gece gündüz durmaksızın çalışıyor ve mahalle mahalle geziyoruz. Bütün amacımız, Başbakan’ın gözyaşlarıyla farklı bir mecraya sokmaya çalıştığı ve Ülkücülerin oylarına göz diktiği bu referandumda Osmangazi’den, dolayısıyla da Bursa’dan hayır oyu çıkmasıdır. Bütün çabalarımız bunadır” dedi.
Doğrusu…
Aydın’da fırtınalar koparan ve indirilişiyle olay olan pankartın MHP Osmangazi İlçe binasında asılmış olmasının neler getireceğini biz de merak ediyoruz.
Ama…
Görünen o ki, MHP bu pankartı asarak referandum kampanyasına sert bir başlangıç yapmış oldu.