AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen de Yürütme Kurulu’nu oluşturup referandum startını verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşundan bu yana Bursa’daki en büyük revizyonunu gerçekleştirdi İl ile birlikte merkezdeki üç büyük ilçenin başkan ve yönetim kurullarını yeniledi.
Bu kapsamda…
Osmangazi’de ilçe başkanlığına, AK Parti’nin son dönem parlayan genç yıldızı olarak dikkat çeken Refik Özen getirildi.
Hayrettin Çakmak döneminden bu yana AK Parti’nin il yönetim kurullarında görev alan, il başkan yardımcılıkları yapan, Nagip Vardar yönetiminin son döneminde ise AK Parti Teşkilat Başkanlığı gibi zor bir görevi üstlenip başarıyla yerine getiren Refik Özen, genç yaşına karşın Bursa siyasetinin deneyimli isimlerinden biri oldu.
O nedenle…
Osmangazi İlçe Başkanlığı’nı üstlenmesiyle birlikte Refik Özen de siyasi yaşamında daha değişik bir yol açmış oldu.
İzlediğimiz kadarıyla…
Parti içinde sıcakkanlılığı ve saygılı duruşuyla herkesin rahat diyalog kurabildiği, sosyal çevresi, yardımı ve sorun çözmeyi seven özellikleriyle Özen’in yıldızı Osmangazi İlçe Başkanı olarak daha da parlayacak gibi gözüküyor.
Zaten…
Özen’den Bursa siyaseti adına da gelecek için çok şeyler bekleniyor.
Nitekim…
Oluşturduğu AK Parti Osmangazi İlçe Yürütme Kurulu’nda da parti dinamiklerini harekete geçirecek özellikler var.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen’in bugün medyaya tanıttığı Yürütme Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Siyasi İşler Başkanı Hasan Kılıç, Teşkilat Başkanı Zekeriya Kurtuluş, Seçim İşleri Başkanı Özgür Çelebi, Ekonomik İşler Başkanı Hasan Durmayaz, Halkla İlişkiler Başkanı Seda Altan Tutuş, Sosyal İşler Başkanı Kevser Öztürk, Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin Bozdemir, Ar-Ge Başkanı Abdullah Bülent Özbakır, Yerel Yönetimler Başkanı Atilla Demirtaş, Mali ve İdare İşler Başkanı Ömer Cihat Bay, Tanıtım ve Medya Başkanı Orhan Eren, İlçe Sekreteri Hasan Özyıldırım.