Milletvekili Demirel, “Trafik terörüne artık yeter, demiryolu istiyoruz” kampanyasıyla Güneydoğu’da

Yıllar önce… Karayolundaki trafik kazalarına dikkati çekmek ve Bursa’ya demiryolu gelmesini sağlamak amacıyla harekete geçen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kemal Demirel, adım adım Anadolu kentlerini gezmiş ve gittiği yerlerde düzenlediği basın toplantılarıyla dikkat çekerek bir anda ülke gündemine gelmişti.
Ardından…
Demirel, 22 Temmuz 2007 seçimlerinden bu yana, bireysel bir kampanya uygulamaya başladı. Anadolu kentlerine bir kez de bu kampanya için ziyaretler başlattı.
Kampanyasını…
”CHP’nin milletvekili çıkaramadığı illerin seslerini ve sorunlarını Meclis’te duyurabilmek” üzerine kuran Demirel bugüne kadar bu kapsamda çok sayıda Doğu ve Güneydoğu kentlerini ziyaret etti.
Sonrasında da…
Bu kentlerin sorunlarını Meclis’te dile getirmek adına soru önergeleri hazırlayıp verdi, hatta kürsüden konuşmalar yaptı.
Bu da…
CHP’nin milletvekili çıkaramadığı illerin yerel medyasında geniş şekilde yer buldu.
İşte…
CHP Milletvekili Demirel 3 yıla yakın süredir ısrarla sürdürdüğü kampanyaya yeni bir boyut eklemek üzere bugün Güneydoğu seferine çıktı.
Bu kez…
“Trafik terörüne artık yeter, demiryolu istiyoruz” sloganıyla yeni bir kampanya başlatan Demirel, böylece yeni bir açılımla Güneydoğu yollarına düştü.
Bugün başlayan Ankara’dan yola çıkan Demirel ilk olarak Muş Havaalanı’na indi ve karayoluyla Bingöl’e geçti.
Burada…
Gülbahar Barajı’nda CHP örgütleri tarafından karşılanan Demirel, kentteki Sanayi Odası ile Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Akşam da kent merkezindeki bir çay bahçesinde halkla sohbet edecek olan CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel geceyi Bingöl’de geçirdikten sonra sabah Muş’a hareket edecek.
Muş’ta CHP İl Başkanlığı’nda toplantıya katılacak olan Demirel, öğleden sonra Muş Tren İstasyonu’nda basın toplantısı yapıp yarın akşam Ankara’ya dönecek.
Güneydoğu’ya hareketinden önce konuştuğumuz Kemal Demirel’i çok heyecanlı gördük. “Yaptığım temasları rapor haline getireceğim ve ziyaret ettiğim kentlerin sorunlarıyla birlikte Genel Başkanımıza takdim edeceğim” dedi.