MHP Osmangazi’den, Oktay Vural’lı dev sünnet şöleni… Pınarbaşı’nda 105 çocuk sünnet olacak

Adem Dönmez başkanlığında son dönemde bir yandan mahallelerdeki siyaset çalışmalarını arttıran, bir yandan Kadın Kolları aracılığıyla sosyal çalışmalara imza atan Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi İlçe şimdilerde büyük bir organizasyonun hazırlıklarını sürdürüyor.
Bu kapsamda…
MHP Osmangazi tam 105 çocuğu dev bir şölenle sünnet ettirecek. Bu büyük şölen de, 11 Temmuz 2010 Pazar günü saat 19.00’da Pınarbaşı Meydanı’ndaki çay bahçesinde gerçekleştirilecek.
Şölende…
Sünnet olacak çocukların giyimlerinden törendeki etkinliklere kadar tüm masraflar MHP Osmangazi İlçe tarafından karşılanacak.
Bu arada…
Pınarbaşı Meydanı’ndaki bu dev şölenin onur konuğu ise, son dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarında iktidar partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi sözcülerini en çok sıkıştıran, hatta açıklama ve iddialarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bunaltan siyasetçi olarak dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural olacak.
Açıkçası…
Son dönem siyasetinin yıldızı kabul edilen Vural’ın gerek MHP tabanında çok sevilen bir isim olması, gerek partili olmayan kamuoyunun da ilgiyle izlediği bir isim olması, kuşku yok ki sünnet şölenine yönelik ilgiyi de arttıracak.
MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, hazırlıkları son aşamasına gelen dev sünnet şölenini her yıl tekrarlayarak gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.