Kılıçdaroğlu Çanakkale’den Bursa’ya cevap verdi: Recep Bey’in ezberi bozulunca siniri de bozuldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’un toplu açılışlar nedeniyle Merinos’ta yaptığı konuşmadan iki saat sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çanakkale’de kürsüye çıktı.
Üstelik…
Bursa’
da sabah saatlerinde yağan şiddetli yağmur Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında durmuşken, Çanakkale’de Kılıçdaroğlu konuşmasını anormal bir yağmur altında yaptı.
İşte…
O konuşmayı CHP İl Sekreteri Sekreteri Selim Lümalı ile birlikte meydanda izleyen CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan’la mitingin bitiminde konuştuk.
Sözlerine…
“Burada inanılmaz bir yağmur var. Sanki miting meydanına birileri gökten kovalarla su döküyor” diyerek başlayan Akdoğan izlenimini şöyle anlattı:
“Bu meydanda olup da ıslanmadık bir yeri kalan kimse yok. Genel Başkanımız da öyle. Sırıl sıklam oldu. Fakat bu yağmura rağmen bir tek kişi bile meydandan ayrılmadı. Meydan yağmura rağmen çok kalabalık ve çok coşkuluydu.”
Merak ettik…
Acaba Kılıçdaroğlu konuşmasında Erdoğan’a cevap olabilecek bir şey söyledi mi? İl Başkanı Akdoğan söylenenleri şöyle aktardı:
“Genel başkanımız kürsüye çıktığında, ‘Recep Bey Bursa’da coşmuş; bazı açıklamalar yapmış’ diye başladı ve ‘Recep Bey’in ezberi bozuldu. Ezberi bozulunca da siniri bozuldu’ diyerek cevap verdi.”
Dönüş yolculuğunda…
Akdoğan ve Lümalı’nın ıslak olmalarına karşın çok mutlu ve keyifli bir yolculuk yaptıklarını, CHP’nin geleceği adına da umutlarının arttığını hissettik.
Nitekim…
Gürhan Akdoğan da aynı görüşte. Dediği şu:
“Kılıçdaroğlu halkla çok güzel diyalog kuruyor. İnsanlar ona güveniyor ve çok seviyor. CHP’nin iktidar yürüyüşünün başladığını bizzat gördüm. CHP için önümüzde çok güzel bir dönem var.”
Ardından da şunu söyledi:
”Çanakkale’de başta Genel Sekreterimiz Sayın Önder Sav olmak üzere partimizin yöneticileriyle görüştüm, kendisini en kısa sürede Bursa’da da ağırlayacağız.”