Bursaspor, şampiyonluk öyküsünü hiç yayınlanmamış çok özel görüntülerle anlatan CD hazırlıyor

Adını Türkiye Ligi tarihine şampiyonluğa ulaşmış beşinci takım olarak yazdırarak büyük bir başarıya imza atan Bursaspor, tarihinin ilk şampiyonluk öyküsünü ölümsüzleştiriyor.
Aslında…
Şampiyonluk öyküsünü ölümsüzleştirmeye yönelik gelecek nesillere kalıcı belge bırakma isteği, daha şampiyonluk gecesi Atatürk Stadı’ndan başlayan ve Altıparmak’ta büyüyerek devam edip Heykel’e uzanan o muhteşem yürüyüşün sabahı taraftardan geldi.
Şampiyonluğun sevincini ve mutluluğunu doyasıya yaşayan taraftarlar, unutulmaz sezonu ve unutulmaz geceyi yaşamayı sürdürmek istediler.
Bursaspor da, bu başarıyı ve sonrasında kentin yaşadığı coşkuyu ölümsüzleştirmek üzere, çok özel görüntülerin ve mutluluk sahnelerinin yer aldığı CD hazırlamaya karar verdi.
Bu amaçla…
Bursaspor TV’nin elinde bulunan ve bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüler şu sıralar yoğun bir çalışmayla tek tek elden geçiriliyor.
Öyle ki…
O özel görüntüler arasında herkesin merak ettiği Beşiktaş’ı yenip şampiyonluğu ilan edildikten sonra Bursasporlu futbolcular ve teknik heyetin soyunma odasında yaşadıkları çok özel anlar da yer alıyor.
Dahası…
Futbolcuların Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı havaya attıkları mutluluk sahneleriyle, maç öncelerinde Sağlam’ın futbolculara yaptığı motivasyona yönelik duygu yüklü maç konuşmaları ve yine maç sonu soyunma odalarındaki sevinç görüntüleri kurgulanarak aktarılıyor.
Ayrıca…
Bursaspor’un antrenmanlarından, deplasman yolculuklarından, futbolcuların özel röportajlarından görüntüler de CD’de çok özel bölümleri oluşturuyor.
Önümüzdeki haftadan itibaren Bursastore’larda satışa sunulması planlanan şampiyonluk öyküsü, DVD ve VCD formatlarında hazırlanıyor.