Yeni stadyumun yeri için Bursasporum.com’dan klip: Olur olur, bal gibi olur, stat aynı yerinde olur

Ligin sonuna iki hafta var. Ama bu haftayı Ankaraspor’un ligden düşürülmesi nedeniyle maç yapmadan ve hükmen kazanarak geçecek olan Bursaspor’un önünde yalnızca gelecek hafta Bursa’da oynayacağı Beşiktaş maçı kaldı.
Dolayısıyla…
Bu hafta Fenerbahçe’nin Ankaragücü’ne takılıp puan kaybetmesini bekleyen Bursaspor taraftarları artık gün sayıyorlar.
Bir yandan da…
Bursaspor’un tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kutlama hazırlıklarına paralel olarak, taraftarların bir bölümü yeni stadyumun velodroma yapılacak olmasına karşı duruşlarını sürdürüyorlar.
Stadın velodromda yapılmasına karşı çıkanlar, yerinde olmalı ısrarını sürdürüyorlar. Hatta bu nedenle Bursa’daki son maçlarda esprili eylemler yapılıyor.
İşte…
Bu eylemlere bir yenisi bugün Bursaspor taraftarlarının haberleşmelerini sağlayan www.bursasporum.com internet sitesinde yayınlanan özel kliple eklendi.
Hem de…
70’li yılların ikinci yarısında pop sanatçısı Asu Maralman’ın seslendirdiği “Olur olur, bal gibi olur, akan sular sularda durulur” şarkısının üzerine yapılan çok hoş bir uyarlamayla.
Klibin düşünce ve tasarımı Gümçed Genel Başkanı Adnan Önürmen’e ait.
Bursaspor taraftarı olan ve İstanbul’da yaşayan Gümçed üyeleri arasında yer alan müzisyen kardeşler Baybora ve Serter Öztürk’ün, babaları yazar Hasan Öztürk’ün katkısıyla hazırladıkları klipte şarkı sözü “Olur olur, bal gibi olur, stat aynı yerinde olur” şeklinde değiştirilip seslendirilmiş.
Çok güzel bir şarkıya dönüşen klibe Bursasporum.com’dan da Uğur Memiş görsel olarak destek vermiş.
Açıkça söylemek gerekirse, çok güzel bir klip olmuş. Emeği geçenleri kutluyoruz.
İnternet sitesinde tıklanma rekoru kıran klibin şarkı olarak son hafta oynanacak Beşiktaş maçında tribünlerden seslendirilmesi bekleniyor.