Şampiyon takımın tribün şampiyonu taraftarı için özel “taraftar su” geliyor: BursasporSu

Proje, “Dünyanın en yumuşak suyu” sloganıyla Hamamlıkızık’ta üretim yapan, Bursa’nın önemli su üreticisi Korusu’ya ait.
Daha doğrusu…
Yalnızca üretim tesislerinin Hamamlıkızık’ta olmasıyla değil, şirket yapısını oluşturan ortakları ve yönetim merkezinin de Bursa’da olması nedeniyle gerçek bir Bursa markası olan Korusu piyasaya kendi adı ve logosuyla verdiği şişe ve damaca suların yanı sıra taraftarlar için de özel su üretme projesi geliştirdi.
Bu doğrultuda…
Şirket yönetimi önce Bursaspor Kulübü ile görüştü ve BursasporSu adıyla şişe ve damacanada yeni bir su üretimi yapmayı önerdi.
Şampiyonluğa yürüyen Bursaspor,  futbol takımı gibi tribün şampiyonu taraftarının da kana kana BursasporSu içmesi projesini benimsedi.
Bunun üzerine…
Korusu projesini biraz daha geliştirdi ve Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerine de özel taraftar su üretmeyi önerdi. Bu kulüplerden de olur alınınca “taraftar su” adı altında tüm markaların ortak dağıtımını sağlayacak sistemin oluşturulması için harekete geçimdi.
Bu arada…
Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları için üretilecek “taraftar su” projesine Sağlık Bakanlığı’ndan da izin alındı.
Buna göre…
Korusu tarafından, taraftar su projesi için kentlerde ayrı satış merkezleri ve dağıtım ekipleri oluşturulacak. Taraftar su satış merkezini arayan taraftar, hangi takımın suyunu istediğini belirtecek ve kısa süre içinde taraftarı olduğu kulübün damacana suyu evine ulaşacak.
Aynı şekilde…
Satış merkezlerinde ve büyük alışveriş merkezlerinde Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının taraftarları için ayrı ayrı şişe sular stantlarda satışa sunulacak.
Böylece…
Şampiyonluk için gün sayan Bursaspor’un, tribünde şampiyon olan taraftarı da suyu BursasporSu markasıyla içip hararetini giderecek.