MHP İl Kadın Kolları’ndan annelere yönelik sosyal sorumluluk projesi

Siyasi partilerin en önemli görevi toplum için siyaset üretmek ve toplum adına siyaset yapmak olarak bilinir. Ama siyasi partilerin toplum adına siyaset üretip yaparken sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeleri de gerekiyor.
Gerçi…
Sosyal sorumluluk projesi denildiğinde pek çok kişinin aklına, başta gıda olmak üzere kişilere yardım geliyor ama sosyal sorumluluk projelerinin temelini toplumu eğitip bilinçlendirmek oluşturuyor.
Son dönemde…
Bazı siyasi partilerin gerek ana kademeleri tarafından, gerek kadın ve gençlik kolu yapılanmaları tarafından topluma yönelik sosyal sorumluluk projesi anlamında önemli organizasyonlar gerçekleştirildiğini görüyoruz.
İşte…
Bu sosyal sorumluluk projelerinden birini de bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları gerçekleştiriyor.
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Seyfioğlu’nun arkadaşlarıyla birlikte yaptığı organizasyon gereği, Klinik Psikolog Hakan Gökalp bugün saat 13.30’da MHP İl Başkanlığı’nda annelere yönelik olarak “çocuk eğitimi ve çocuk psikolojisi” konulu bir konferans verecek.
Özellikle…
Okul çağı çocuklarının gelecekleriyle ilgili sınav maratonunun başladığı şu dönemde eğitim özelliği taşıyan bu konferansa MHP’li kadınların yanı sıra dileyen herkes katılabilecek.