Manevi alemin “ekran yıldızları” Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Bursalılarla buluşuyor

Televizyonlarda dini sohbetler yapan hocalar var. Örneğin Star Televizyonu’nda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Kanal 7 Televizyonu’nda Doç. Dr. Mustafa Karataş son dönem televizyonlarda sohbetleri en çok dinlenen hocalar olarak biliniyorlar.
Üstelik…
Yıldızları ramazan sohbetleri ile parlayan bu hocalar şimdilerde yıl boyu televizyon programlarının en çok aranan ve izlenen hocaları olurken hayran kitleleri de her geçen gün artıyor.
İşte…
Manevi alemin ekran yıldızı olarak kabul edilen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Doç. Dr. Mustafa Karataş, bu yıl ilk kez düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursalılarla buluşturuluyorlar.
Bu kapsamda…
İlk olarak bu akşam Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konferansı var. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nin 800 kişilik Orhangazi Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak olan konferansını Büyükşehir Belediyesi adına bağlı kuruluşlardan kısa adı Busmek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları düzenledi.
Ardından…
Bu kez Büyükşehir Belediyesi’nin önemli organizasyonlarından biri olan Kent Konseyi bünyesindeki Gönül Dostları Kadın Çalışma Grubu tarafından yarın yani 21 Nisan Çarşamba günü düzenlenen konferansa Doç. Dr. Mustafa Karataş katılacak.
Tayyare Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak konferansta Doç. Dr. Karataş da buluşacağı Bursalılar’a Kutlu Doğam Haftası’na anlatacak.