CHP Deniz Baykal’ı bu kez de Nilüfer’deki olimpik havuzun açılışına bekliyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in toplamda 11, yeni dönemde birinci yıldönümü nedeniyle düzenlediği toplantı sırasında adım atar atmaz heyecanlandık.
Gördük ki, Bursa’nın en güzel spor kompleksini Nilüfer Belediyesi yapmış.
Gerçi…
Bozbey dil konusunda duyarlılık gösterdiği için kompleks kelimesini kullanmıyor ve tesis diyor ama, kapalı ve açık havuzlarıyla, aletli spor salonuyla, bilardo oynanabilen sosyal bölümleriyle gerçekten harika bir spor tesisi ortaya çıkmış.
Üstelik…
Nilüfer Belediyesi Konak Spor Tesisi’nde uluslararası yüzme yarışları yılın her ayı ve mevsiminde rahatça yapılabilecek. Çünkü havuzun uzunluğu ve kulvar sayısı uluslar arası standartlarda.
İşte…
Havuzundan spor alanlarına, tepesindeki çatının kaplamasından yer döşemesine kadar çok özel bir tesis olarak karşımıza çıkan Konak Spor Tesisi’nin temelini 2009 Ekim ayında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal atmıştı.
12 bin 268 metrekare alana kurulu bu mükemmel tesis tamamlandı. Yakında da kapılarını sporculara açacak.
Ancak…
Tesisin açılışının, temelini atan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından yapılmasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey istiyor. Bozbey’in isteğini de CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan destekliyor.
O nedenle…
Bursa’nın en güzel spor tesisinin açılışını yapmak üzere Baykal’ın gelebileceği bir tarih aranıyor.
Ne var ki…
Dün yapılan Parti Meclisi toplantısında CHP kurultayının 22-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı.
Buna göre…
Baykal’ın 22 Mayıs’a kadar Bursa’ya gelebilmesi pek mümkün değil. Bu da, Nilüfer Belediyesi Konak Spor Tesisi açılışının, Baykal’ın beklenmesi nedeniyle en erken mayıs sonu ya da haziran başı yapılabilmesi söz konusu.