Abdüllatif Şener’in Bursa sürprizi… Gizlice geldi ve transfer etmek istediği 4 belediye başkanıyla yemek yedi

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener iki hafta önce iki günlük programla geldiği Bursa’daki basın toplantısında, TP teşkilatına bazı hedefler gösterdikten sonra, “Bakarsınız 15 gün sonra çıkıp gelirim ve söylediklerimi yapıp yapmadığınızı sorarım” dediğinde hepimiz bunun bir espri olduğunu düşünmüştük.
Şener söylediği sürprizi yapıp bu akşam Bursa’ya geldi.
Partiden verilen bilgide, Çanakkale’ye geçerken Bursa’ya uğradığı bildiriliyor ama geceyi Bursa’da geçiren Şener’in hedefinde; özellikle Bursa siyaset kamuoyunda çok ses getirecek, hatta bomba etkisine yol açacak bir büyük transfer harekâtı gerçekleştirmek olduğu konuşuluyor.
Çünkü…
Siyaset kulislerinde, Şener’in bir süredir Bursa’daki 4 ilçe belediye başkanı ile temasta olduğu yolunda spekülasyonlar var.
Hatta…
Gecenin ilerleyen saatlerinde Şener ile isimleri gizli tutulan 4 belediye başkanı, bazı dernek başkanları, sanayiciler ve işadamlarının özel bir yerde buluştukları da kulağımıza geldi.
Bununla birlikte…
Bu akşam görüştükleri arasında yer alan ve partisinin de içinde bulunduğu çevreyle sorun yaşadığı bilinen bir belediye başkanıyla, iki hafta önceki gelişinde de gece saat 01.30’da Mudanya’da buluşup yemek yediği yolunda söylentiler var.
Dahası…
Şener’in temas kurdukları arasında; 4 ilçe belediye başkanının yanı sıra, bazı eski milletvekilleriyle değişik ilçelerden çok sayıda belediye meclisi üyesinin olduğu da kulislerde konuşuluyor.