Meclis’te Ali Koyuncu’nun fenalaştığı anları, yanında bulunan Mehmet Emin Tutan anlattı

Saatin gece yarısına doğru hızla yaklaştığı sıralarda NTV haber kanalını izlerken bir son dakika notu ekrana geldi.
Sonra da…
Meclis’e bağlanıldı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hem de Genel Kurul salonunda milletvekilleri arasında yaşanan son yılların en büyük kavgasını öğrendik.
Kavga sırasında, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını ise bu sayfalardan duyurarak paylaştık.
Sabah ise…
Ekrana yansıyan görüntülerden, Koyuncu’nun hastaneye kaldırılışı sırasında yanında bir diğer AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan’ın olduğunu gördük.
Bunun üzerine…
Tutan’ı arayıp gece yaşananları sorduk. Söze şöyle başladı:
“Olaylar sırasında Ali Koyuncu arkadaşımız biraz gerilmiş. Genel Kurul salonundan çıkarken kendini iyi hissetmediğini söyledi ve kuliste fenalaştı.”
Şöyle devam etti:
“Kuliste hemen Sağlık Komisyonu Başkanımız Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile milletvekili arkadaşımız Prof. Dr. Necdet Ünüvar ilk muayeneyi yaptılar. Ancak Ali Koyuncu arkadaşımız kendini iyi hissetmediğini söyleyince Meclis revirine kaldırıldı ve burada sağlık ekibi tarafından ilk müdahale edildi.”
Sonrasında olanlar ise şöyle:
“Ancak Ali Koyuncu düzelemediği gibi kendini de kaybetti. Bunun üzerine ambulansla hemen Güven Hastanesi’ne kaldırdık. Ben de ambulansla yanında gittim.”
Son durumla ilgili olarak da Tutan şu bilgiyi verdi:
“Hastanede Ali Koyuncu’nun tetkiklerinde bir sorun çıkmadı. Kendisine sakinleştirici verildi ve geceyi Güven Hastanesi’nde geçirdi. Bugün akşam saatlerinde de taburcu oldu ve evinde istirahata çekildi.”
Biz de…
Gece yaşanan kavga sırasında tansiyonu yükselip sinir krizi geçiren AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ve fenalaştığı andan itibaren yanında olup hastaneye de refakatçi giden AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.