Demokrat Parti Mudanya’da sorunu çözdü, İsmail Turan yönetimi oluşturdu

Anavatan Partisi ile birleşme sonrası Demokrat Parti’de başlayan yeniden yapılanma sürecinde İl Başkanı Ayhan Barışıcı 23 Ocak günü Bursa medyasının karşısına çıktı ve oluşturduğu 80 kişilik il yönetim kurulu ile birlikte, 11 ilçenin yeni yönetim kurullarını tanıttı.
O toplantıda…
Gürsu, Kestel, Mudanya, İnegöl ve İznik ilçe yönetimlerinin oluşturulamaması nedeniyle açıklanmaması sürpriz kabul edilmişti.
İşte…
Bu sürprizlerden biri bugün çözüldü ve Mudanya’da DP İlçe Başkanı olarak atanan İsmail Turan yönetimini tamamlayarak İl Başkanlığı’na bildirdi. İl Başkanı Barışıcı da, Turan’ın listesini Ankara’ya Genel Merkez’e gönderdi.
Akşam saatlerinde Ankara’dan gelen haber ise, DP Mudanya listesinin onaylandığını bildirdi.
Buna göre…
İsmail Turan başkanlığındaki, DP ve Anavatan’ın eski ilçe başkanlarının da yer aldıkları DP Mudanya İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu.
Osman Nuri Doğru, Sahip Keçeci, Adnan Atılgan, Vasıf Güney, Zekiye Kaya, Nezihe Atilla, Halil Toros, Mustafa Uçar, Mustafa Kuzu, Osman Artan, Murat Akbıyık, Cevdet Demirci, Osman Özışık, Hüseyin Bakır, Recep Öztürk, Salih Bocan, Cevdet Semiz, Ahmet Başaran, Cengiz Kurt, Turan Kayalı, Recep Kömüryakan, Mete Korkutan, İbrahim Hurşit Ağaoğlu, Ahmet Akyüz.