Demokrat Parti’nin 80 kişilik dev il yönetim kurulu görev bölümü yaptı

Demokrat Parti’de çok özel gelişmelerin yaşandığı çok özel bir süreçten geçiliyor.
İşte…
Bu özel sürecin bir parçası olarak, DP-Anavatan birleşmesiyle başlayan yeniden yapılanma döneminde, Ayhan Barışıcı’nın il başkanlığında iki partinin yönetimleri birleştirildi.
Böylece…
80 kişilik Bursa siyaset tarihinin en kalabalık il yönetim kurulu ortaya çıktı.
İşte…
DP’nin âdeta bir meclis görünümündeki dev il yönetim kurulu görev bölümünü yaptı. Görev bölümünün en önemli özelliği, iki partinin varlığını koruyacak şekilde, mıhasiplik hariç her görev için DP ve Anavatan kökenli iki isim belirlenmesi oldu.
Buna göre…
İl Başkanı Ayhan Barışıcı ve İl Başkanvekili Meliha Bağcıoğulları’nın yanı sıra görev bölümü şöyle oldu:
Halil Bayam ve Ata Sağınç il sekreterleri,  Murat Fethi Elişen il muhasibi, Remzi Yılmaz ve Yetkin Fırat siyasi işler, Süleyman Çiftpınar ve Arifcan Yılmazer teşkilat, Şevket Burhan ve Seyfi Ertan seçim işleri, Hakan Efe ve İlknur Güner basından sorumlu, Önder Ersoy ve Ahmet Biltekin yerel yönetimler, Enver Ünen ve Zuhal Cumurcul kadından sorumlu, Emre Çelik ve Salim Dere gençlikten sorumlu başkan yardımcıları oldular.
Bu arada…
Ahmet Murat Çakan da yeni dönemde İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildi.
Ayrıca…
İl yönetimi içinde komisyon başkanları ise şu isimlerden oluştu:
Sinan Oral spor. Dr. İlyas Kocaefe sağlık, Av. Bülent Öztat hukuk, Fahri Torun sanayi, Naciye Dikenci esnaf, Taner Yılmaz işçi, İbrahim Erdem sivil toplum örgütleri, Nejat Erenus çiftçi, Selçuk Alper çevre, Esin Tosun Ar-Ge, Gökhan Uğurtuğ turizm ve Üner Varal engelliler komisyonu.