Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Söylemez’in Bursa programı kara takıldı ve iptal oldu

Bursa’daki sanayici ve işadamları Ufuk Söylemez’i yıllar öncesinden, bir bankanın genç ve ileri görüşlü müdürü olarak tanıyorlar. Kurdukları samimi ve güzel diyaloglar nedeniyle de seviyorlar.
Zaten…
Söylemez’in geçmişinde de, Bursa’da bankacılık yaptığı dönemin özel bir yeri olduğu, kendi açıklamalarından anlaşılıyor.
Tansu Çiller’in genel başkan olmasıyla birlikte adı Doğru Yol Partisi’nin yıldızları arasına giren Ufuk Söylemez, daha sonra üstlendiği ekonomi bakanlığıyla birlikte Çiller döneminin vazgeçilmezleri arasına girdi.
Son olarak…
Hüsamettin Cindoruk ile birlikte Demokrat Parti yönetiminde görev aldı. Hatta, Anavatan Partisi ile birleşme dönemiyle birlikte de Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.
Programa göre…
Ufuk Söylemez’in bugün Bursa’ya gelmesi bekleniyordu.
Saat 11.00’de Ankara Yolu’nda Barakfaki beldesi girişinde karşılanması planlanan Söylemez, saat 12.00’de Botanik Park’taki Beceren Otel’de Uludağ Rotary Klübü’nün yemeğine katılacak, saat 14.30’da da İntam’da daha önce Anavatan İl Başkanlığı olarak kullanılan parti binasında basın toplantısı yapacaktı.
Ardından…
Bankacılık yaptığı dönemden dostları olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez’i saat 15.30’da, Besob Başkanı Arif Tak’ı da saat 16.30’da ziyaret etmeyi planlayan Söylemez akşam da iki ayrı televizyon kanalında konuk olacaktı.
Ne var ki…
Hazırlanan bu ayrıntılı program sabah saat 07.30 itibariyle iptal oldu. Çünkü, DP Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Söylemez kar yağışı nedeniyle ulaşım aksadığı için Bursa’ya gelemedi.
Aynı program önümüzdeki günlerde daha da genişletilmiş olarak yeniden hazırlanıp uygulanacak.